House extension by Studio Gil, London

london extension gil studio 1

Studio Gil used a combination of exposed concrete and reclaimed iroko wood to unite the interior of this extension to a Victorian terraced house in east London with its redeveloped garden.

A previous half-width, single-storey extension at the rear of the house was demolished to make way for a full-width addition that contains a new kitchen and dining room.

Inside the renovated parts of the property, the architects used materials including exposed brickwork, birch plywood and brushed steel to complement the raw industrial look of the concrete.

london extension gil studio 2 london extension gil studio 3 london extension gil studio 4 london extension gil studio 5 london extension gil studio 6 london extension gil studio 7 london extension gil studio 8 london extension gil studio 9 london extension gil studio 10 london extension gil studio 11 london extension gil studio 13